Facebook Health Center

Menlo Park, California

The Tech Company Health Center intelligently separates patient and provider flow to create both a calming and efficient experience. The provider’s workstations are grouped together in a central pod to support a team-oriented approach. Surrounding the provider core is double-door patient exam rooms — enabling patients to comfortably enter through the main hallway while nurses and doctors access the exam rooms through back-doors directly from their pod. Unlike typical healthcare environments, this clinic reflects the company’s hacker culture and pared-down aesthetic through plywood accents, bold accent colors, and polished concrete.

project features

  • 24,000-sf wellness center
  • primary and preventive care facility exam rooms
  • dental suite
  • fitness center
  • central nurse and doctors area
back to projects
< previous projectnext project >